Нюкасъл се класира за 1/4-финалите за ФА Къп, след като

...
Нюкасъл се класира за 1/4-финалите за ФА Къп, след като
Коментари Харесай

Дузпи определиха съдбата на Нюкасъл и Блекбърн

Нюкасъл се класира за 1/4-финалите за ФА Къп, откакто победи мъчно Блекбърн като посетител след осъществяване на дузпи с 4:3.

Редовното време на срещата приключи при резултат 1:1, като „ свраките “ нанесоха своя удар първи.

В 71-ата минута Мигел Алмирон комбинира с Антъни Гордън, който имаше доста пространство в наказателното поле и с добре ориентиран удар прати топката в долния ляв ъгъл.

Роувърс обаче изравниха в 79-ата минута, когато Сами Шмодикс се ориентира най-добре при една отскочила топка и я насочи в мрежата на Мартин Дубравка за 1:1, както приключиха постоянното и продълженията след него.

При дузпите Мартин Дубравка си го върна на Шмодикс, спасявайки негов удар от бялата точка. Харви Елиът обаче пропусна за Нюкасъл. При последната дузпа за Блекбърн Доминик Хайъм не уцели вратата и по този начин хората на Еди Хау не престават напред в конкуренцията.

В различен мач от 5-ия кръг на шампионата Лестър отстрани Борнемут след продължения. След нулево тъждество в постоянното време, „ лисиците “ нанесоха своя удар в 105-ата минута, когато Келеши Ихеаначо отигра добре топката, отваряйки пространство за Исахаку Фатаву, който от границата на наказателното поле със мощен шут прати топката неспасяемо в горния ляв ъгъл.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР