Нюкасъл продължава впечатляващото си представяне през пролетта. "Свраките" срази Норич

...
Нюкасъл продължава впечатляващото си представяне през пролетта. "Свраките" срази Норич
Коментари Харесай

Чудото на Нюкасъл продължава - свраките влетяха в топ 10

Нюкасъл продължава впечатляващото си показване напролет. "Свраките " съкруши Норич с 3:0 на "Кероу Роуд " и излязоха на девета позиция във краткотрайното класиране в британската Висша лига. Това бе четвърти следващ триумф за отбора от североизточна Англия.

Жоелинтон откри резултата в 35-ата минута, когато след дълготрайно разиграване топката се озова у него и от към 12-13 метра бразилецът нанесе безмилостен удар в горния ляв ъгъл на защитаваната от Тим Крул врата. Отново някогашният състезател на Хофенхайм бе прецизен в 41-ата минута, реализирайки от близко.

Четири минути след почивката различен бразилец - Бруно Гимараеш, подпечата успеха на "джордитата ". Полузащитникът се възползва от неточност при изнасянато на "канарчетата " и открадна топката, а след това с доста хубав прехвърлящ удар матира Крул за трети път.

С трите точки отборът на Еди Хау събра общо 43, което ги изведе на 9-а позиция след 34 изиграни мача. С точка по-малко от "свраките " е Лестър. "Лисиците " имат и две срещи пасив. Брайтън също се бори за място в горната половина. "Чайките " имат 40 пункта и са с мач по-малко от Нюкасъл.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР