Нюкасъл е заявил на Реал Мадрид, че няма шанс да

...
Нюкасъл е заявил на Реал Мадрид, че няма шанс да
Коментари Харесай

От Нюкасъл казали на Реал да забрави за Бруно Гимараеш

Нюкасъл е декларирал на Реал Мадрид, че няма късмет да пусне Бруно Гимараеш. Испанският гранд е напът да се раздели с Каземиро и има предпочитание да вземе сънародника му за негов заместител. 24-годишният бразилец дойде на “Сейнт Джеймсис Парк ” от Лион през януари и бързо се трансформира в водач на отбора.

На днешната си конференция Еди Хау разяснява бъдещето на Гимараеш. Мениджърът бе запитан дали е допустимо играчът да бъде продаден: “Не, безусловно не. Опитваме се да изградим тим тук и имаме вяра, че можем да изведем клуба до триумфи през идващите няколко години. Градим състав и нямаме желание да се разделяме с най-хубавите си играчи ”.

“Относно спекулациите, нямам проблем с тях. Това е комплимент за Бруно и какъв брой добре се показва. Той е необикновен и ще става единствено по-добър. Много е значим за нас ”, добави той.

Хау разяснява и идния дуел против Манчестър Сити: “Това е абсолютният тест. Тези мачове против Ман Сити и Ливърпул са същинския барометър за нашето равнище. Искаме да понижим разликата сред нас и водещите тимове. Миналата година резултатите против Сити бяха неприятни.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР