Нюкасъл е отправил запитване към Рома за възможността да привлече

...
Нюкасъл е отправил запитване към Рома за възможността да привлече
Коментари Харесай

Нюкасъл пита Рома за Дзаниоло

Нюкасъл е отправил питане към Рома за опцията да притегли в състава си крилото Николо Дзаниоло. " Свраките " се показват чудесно от началото на сезона и шефовете са подготвени да създадат още вложения, с цел да подсилят състава, който да стане действителен съперник за Топ 4, а за какво не и за освен това. Затова в клуба са насочили взор към италианския национал, разкрива римското " Радио Радио ".

23-годишният футболист има контракт с Рома до 2024 година. От клуба се пробват да го убедят да преподпише, само че на този стадий без триумф. Именно поради това треньорът Жозе Моуриньо и шефът Тиаго Пинто разискват опцията да го жертват, с цел да изпълнят касата и да употребяват средствата от продажбата му за привличане на други играчи.

Дзаниоло може да играе на няколко позиции на терена. Той се оправя сполучливо както на дрете крила, по този начин и като атакуващ халф или втори нападател. През този сезон той изпитва някои съмнения, като има единствено 2 гола и 3 асистенции в 14 мача във всички шампионати. Това е още една причина в Рома съществено да обмислят опцията да се разделят с него.

Нюкасъл обаче би трябвало да бъдат подготвени да извадят много сериозна оферта, в случай че желаят да си обезпечат услугите на Дзаниоло. В момента цената му е към 30 милиона евро, само че евентуално от Рома ще изискат даже по-висока сума. Освен това " свраките " ще би трябвало да надцакат и съперниците си за подписа на италианеца, който е мечтан още и от Ювентус, Интер и Тотнъм.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР