Ню Йоркър, едно от най-авторитетните списания в света, уволни водещия

...
Ню Йоркър, едно от най-авторитетните списания в света, уволни водещия
Коментари Харесай

New Yorker уволни свой водещ автор, след като се опозори пред колегите си в Zoom |

" Ню Йоркър ", едно от най-авторитетните списания в света, уволни водещия си автор Джефри Тубин, тъй като се е изложил пред сътрудниците си в Zoom, оповестява Би Би Си.

60-годишният Тубин е и коментатор по правни въпроси на Си Ен Ен, само че нелепата за него обстановка е станала точно по време на значимо събитие за " Ню Йоркър ".

През октомври редакцията на списанието е записвала по Zoom симулация на изборите в Съединени американски щати, която трябваше да се излъчи в ефира на WNYC radio.

В симулацията са взели участие забележителна част от основните създатели на  " Ню Йоркър ", всеки от тях е имал избрана роля - на Байдън, Тръмп, представители на демократите и републиканците и така нататък

На Джефри Тубин е била поверена ролята на арбитър, който се произнася по жалбите, свързани с гласуването.

Записът вървял по проект досега, в който по сюжет имало 10-минутна пауза за обособени заседания на " демократите " и " републиканците ".

В този миг Тубин за известно време е изгубил интерес към симулацията на изборите и е почнал да мастурбира, без да подозира, че се вижда на камерата.

След трагичните съвещания на  " демократите " и " републиканците " всички участници са се върнали в общия чат в Zoom и тогава точно са видели какво прави Джефри Тубин.

Направих извънредно срамна неточност. Извинявам се на жена си, фамилията, приятелите и сътрудниците си, призна си 60-годишният Тубин.

Вчера той заяви в Туитър, че след 27-годишна кариера в  " Ню Йоркър " към този момент е уволнен от списанието.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР