Ню Йорк затвори популярния плаж Рокауей във вторник, след като

...
Ню Йорк затвори популярния плаж Рокауей във вторник, след като
Коментари Харесай

Ню Йорк затвори най-популярният си плаж, след като жена бе ухапана от акула

Ню Йорк затвори известния плаж Рокауей във вторник, откакто 50-годишна жена беше ухапана от акула в понеделник вечерта, оповестиха публични лица.
Прочетете още
Жената е плувала, когато акулата я ухапала по крайници, написа Би Би Си. Спасителите я извадили от водата и ѝ оказали първа помощ, след което била откарана в болница.

Лекарите оповестиха, че тя е в сериозно, само че устойчиво положение, с дълбока рана в бедрото. нцидентът е първото потвърдено ухапване от акула на плажа Рокауей напоследък.

Това лято в щата Ню Йорк се следят голям брой срещи на хора с акули край плажовете на Лонг Айлънд. Експертите настояват, че от ден на ден акули плуват по-близо до брега заради стоплянето на водите вследствие на климатичните промени.

Губернаторът на Ню Йорк заяви, че изпраща повече дронове, които да сканират за акули в непосредственост до брега, с цел да могат спасителите да взимат защитни ограничения, в случай че е належащо.

Експертите настояват, че нападенията от акули са извънредно редки. Според данни през 2022 година е имало единствено осем непровокирани ухапвания и нито едно от тях не е с съдбовен край.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР