НЮ ЙОРК - Разследване на престъпното семейство Гамбино в Ню

...
НЮ ЙОРК - Разследване на престъпното семейство Гамбино в Ню
Коментари Харесай

Разследването на престъпното семейство Гамбино отвежда ФБР и полицията на Ню Йорк до конеферми в северната част на щата Ню Йорк

НЮ ЙОРК - Разследване на незаконното семейство Гамбино в Ню Йорк води федералните сътрудници и полицията на Ню Йорк до двойка нарушители в щата ферми за коне на към 60 благи от Ню Йорк, настояват източници пред FOX 5 NY .

ФБР удостовери, че дейностите по правоприлагането са осъществявани на две места в Ориндж Каунти: едното в Хамптън Road в Goshen, а другата на Hamptonburgh Road в Campbell Hall.

Правоохранителните органи не потвърдиха какво е довело сътрудници до тези места.

Миналата седмица 10 хипотетични членове и сътрудници на Gambino незаконно семейство бяха упрекнати в потребление на принуждение и изнудване, с цел да се опитат да преобладават в промишлеността за събиране на отпадък и разрушение в Ню Йорк, оповестиха управляващите.

Обвинението за рекет упреква мъжете в закононарушения като нахлуване с чук на чиновник на компания за разрушение подпалвайки стъпалата на къщата на притежателя на компания за колички за отпадък.

Обвиняемите включват Джоузеф Лани, за който прокурорите споделиха, че е прочут също като „ Джо Бруклин “ и „ Моммино “, хипотетичен капитан от семейство Гамбино, и девет хипотетични бойци и сътрудници на Гамбино. Адвокатът на Лани, Фредерик Сосински, сподели, че клиентът му е почтен и ще оспори " съществено " обвиняванията.


Не е ясно дали последните арести са свързани с активността на правоприлагащите органи в Ориндж Каунти.

Асошиейтед прес способства за този отчет.



Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР