НЮ ЙОРК (АП) — В опитите му да си върне

...
НЮ ЙОРК (АП) — В опитите му да си върне
Коментари Харесай

Тръмп бавно инвестира в щати, които биха могли да решат изборите, тъй като някои в Републиканската партия се страхуват от „скелетна“ кампания

НЮ ЙОРК (АП) — В опитите му да си върне Белия дом малко щати дават обещание толкоз доста за Доналд Тръмп, колкото Мичиган.

Бившият президент към този момент завоюва щата един път и президентът Джо Байдън, който си го върна за демократите през 2020 година, се сблъсква с уязвимости там, до момента в който се стреми да бъде избран отново. Кампанията на Тръмп дава обещание нападателна игра за Мичиган като част от постоянна тактика за смяна на положението.

Но най-малко към този момент тези обещания наподобяват единствено приказки. Кампанията на Тръмп и нейните сътрудници в Републиканския народен комитет към момента не са създали обилни вложения в общите избори в щата, съгласно ръководителя на Републиканската партия в Мичиган Пийт Хоекстра. Националният комитет, сподели той, не е трансферирал пари на държавната партия, с цел да подкрепи активността си в навечерието на общите избори. Няма съответни стратегии, които да ухажват цветнокожите гласоподаватели. И няма личен състав на място за общи избори.

„ В момента имаме скелета “, сподели Хоекстра. „ Ще тр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР