НЮ ЙОРК (AP) — То е малко на ръст, голямо

...
НЮ ЙОРК (AP) — То е малко на ръст, голямо
Коментари Харесай

Запознайте се с най-новата порода, която се присъедини към Американския киноложки клуб, малко куче с широка усмивка

НЮ ЙОРК (AP) — То е малко на растеж, огромно по интензивност и известно с „ усмивката “ и е готово да конкурирайте се с 200 други породи кучета.

Кажете здравей на Lancashire heeler, най-новата порода, приета от Американския киноложки клуб. Организацията разгласи в сряда, че рядката пастирска порода към този момент дава отговор на изискванията за хиляди кучешки изложения в Съединени американски щати, в това число известното шоу на Westminster Kennel Club.

С дълги тела и къса четина, която постоянно е черна с загар, крепко поставените кучета са с форма малко на по-малко корги, изправени към 1 фут (30 сантиметра) на рамото и тежащи до към 17 паунда (7,7 килограма). Исторически видяно, те са били помощници във фермата, които са можели както да карат добитък, по този начин и да разгонват плъхове, а през днешния ден вземат участие в голям брой кучешки спортове и занимания.

„ Те са дръзки дребни кучета и са доста интелигентни дребни кучета “, споделя Патриша Бланкеншип от Флора, Мисисипи, която ги отглежда повече от десетилетие. „ Приятна дребна порода е да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР