НЮ ЙОРК (AP) — Съдебно дело в Ню Йорк, в

...
НЮ ЙОРК (AP) — Съдебно дело в Ню Йорк, в
Коментари Харесай

Съдебният процес в Ню Йорк, разглеждащ пищните разходи на NRA под ръководството на Уейн ЛаПиер, е близо до края

НЮ ЙОРК (AP) — Съдебно дело в Ню Йорк, в което се твърди, че ръководителите на Националната оръжейна асоциация са похарчили непозволено милиони долари от парите на организацията с нестопанска цел за обилни привилегии за себе си, завършва след седмици противоречиви показания.

Очакват се заключителни причини във Върховния съд на щата Манхатън в четвъртък по гражданското дело, заведено от основния прокурор на щата Летиша Джеймс против NRA, нейния някогашен основен изпълнителен шеф Уейн ЛаПиер и трима други чиновници на NRA. Предстои разискване на журито.

Седмичният развой хвърли светлина върху управлението, организационната просвета и финансите на групата, която е учредена на повече от 150 години в Ню Йорк, с цел да разпространява стрелковите умения. Оттогава тя се трансформира в политическа мощ, способна да въздейства върху федералния закон и президентските избори.

Ла Пиер, който ръководеше ежедневните интервенции на NRA от 1991 година, разгласи оставката си броени дни преди началото на процеса...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР