НЮ ЙОРК (AP) — Рекорден брой хора започват нов бизнес

...
НЮ ЙОРК (AP) — Рекорден брой хора започват нов бизнес
Коментари Харесай

Бизнес бум: Рекорден брой хора започват нов малък бизнес

НЮ ЙОРК (AP) — Рекорден брой хора стартират нов бизнес и от ден на ден и повече от тях са дами и малцинства, съгласно ново изследване.

Новите бизнес заявки скочиха през 2020 година с началото на пандемията и не престават да се подават с рекордно движение. Повече от 5 милиона заявки бяха подадени през 2021 година и 2022 година и рекордните 5,5 милиона нови бизнес заявки бяха подадени през 2023 година

Фирмата за заплати Gusto интервюира 1300 притежатели, които са почнали своя дребен бизнес предходната година, с цел да открие техните характерности.

Жените съставляват 49% от интервюираните нови притежатели на бизнес. Това е в сходство с последните няколко години, само че внезапно нарастване по отношение на 2019 година, когато единствено 29% от новите притежатели на бизнес са били дами.

Все отново дамите не получават толкоз огромен интерес от вложителите, колкото мъжете. През 2023 година единствено 3% от дамите бизнесмени са получили частна финансова инвестиция, с цел да стартират своя бизнес, спрямо 9% от мъжете пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР