НЮ ЙОРК (АП) — Работничките имат право на приспособления на

...
НЮ ЙОРК (АП) — Работничките имат право на приспособления на
Коментари Харесай

Новите правила за Закона за справедливост на бременните работнички включват разногласия за аборти

НЮ ЙОРК (АП) — Работничките имат право на съоръжения на работното място за аборти — дружно с други медицински положения, свързани с бременността, като импровизиран аборт, мъртво раждане и кърмене — според Закон за справедливостта на бременните работнички, според финализираните федерални разпореждания, оповестени в понеделник.

Правилата дават насоки за работодателите и служащите по какъв начин да ползват закона, който беше признат със постоянна двупартийна поддръжка на Конгреса през декември 2022 година, само че провокира дискусия предходната година когато Комисията за равни благоприятни условия за претовареност включи абортите в проектоправилата си. Езикът значи, че служащите могат да изискат отмора, с цел да създадат аборт и да се възстановят от процедурата.

EEOC споделя, че решението му да резервира наредбите за абортите в окончателните си правила макар рецензиите от страна на някои консерватори е в сходство с лично отдавнашно пояснение на дял VII, както и правосъдни решения. Федералната аг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР