НЮ ЙОРК (AP) — Не, Джон Стюарт наистина не седеше

...
НЮ ЙОРК (AP) — Не, Джон Стюарт наистина не седеше
Коментари Харесай

Завръщането на Джон Стюарт в „The Daily Show“ се стори познато на онези, на които липсваше, докато го нямаше

НЮ ЙОРК (AP) — Не, Джон Стюарт в действителност не седеше на бюрото си в Comedy Central за последно девет години, в очакване някой да включи още веднъж светлините.

И въпреки всичко съвсем се почувствах по този начин по време на завръщането на Стюарт в „ The Daily Show “ в понеделник вечер. Неговите отличителни придвижвания – груба ирония, лицеви гримаси, остро потребление на видео и някои инцидентни лекции – бяха непокътнати. Обществените фигури са известени, че най-ясният медиен детектор за бикове още веднъж е на работа.

Стюарт сподели, че неналичието на комедиен излаз за неговите наблюдения по време на президентската акция значително е довела до решението му да повтори най-вече запаметяваща се роля, една вечер в седмицата през изборите. Силно пониженият Comedy Central, некадърен да откри правоприемник на Тревър Ноа като водещ, с наслада го приветства назад.

Въпросите за бъдещето на вечерната телевизия, която бързо губи фенове и въздействие, няма да получат отговор за една вечер. Тази вечер също няма да дока...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР