НЮ ЙОРК (AP) — Наказателните прокурори може скоро да видят

...
НЮ ЙОРК (AP) — Наказателните прокурори може скоро да видят
Коментари Харесай

Искът за 1-ва поправка е отхвърлен в делото Project Veritas, фокусирано върху дневника на дъщерята на Байдън

НЮ ЙОРК (AP) — Наказателните прокурори може скоро да видят над 900 документа, свързани с хипотетичната кражба на дневник, принадлежащ на президента Дъщерята на Джо Байдън, откакто арбитър отхвърли желае на консервативната група Project Veritas за първата корекция.

Адвокатът Джефри Лихтман сподели от името на организацията с нестопанска цел в понеделник, че юристите обмислят да апелират решението от предишния четвъртък на окръжния арбитър на Съединени американски щати Аналиса Торес в Манхатън. В писменото решение съдията сподели, че документите могат да бъдат предоставени на следователите до 5 януари.

Документите са получени от инспекции, позволени през ноември 2021 година Електронни устройства също са конфискувани от жилищата на трима членове на Project Veritas, в това число два мобилни телефона от вкъщи на Джеймс О'Кийф, уволненият от този момент създател на групата.

Project Veritas, учредена през 2010 година, се разпознава като новинарска организация. Той е най-известен с провеждането на ужилвания със скрити ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР