НЮ ЙОРК (AP) — На възраст, когато много съвременници обмислят

...
НЮ ЙОРК (AP) — На възраст, когато много съвременници обмислят
Коментари Харесай

Музикантът Ти Боун Бърнет разменя своята дистопична чувствителност за малко сърдечна акустична музика

НЮ ЙОРК (AP) — На възраст, когато доста съвременници обмислят пенсиониране, музикантът Ти Боун Бърнет направи огромни промени в живота и изкуството си.

Бърнет, прочут най-много със своя продуцентски усет, напусна Лос Анджелис, с цел да се реалокира в Нешвил и записа сърдечен диск със личните си песни за първи път от съвсем две десетилетия. Инди рокерите Lucius и Rosanne Cash прибавят своите гласове към акустичната сбирка.

„ Толкова съм признателен, че тази музика пристигна при мен от нищото и без даже да се пробвам да се случи “, Бърнет, 76, споделя в изявление за Асошиейтед прес. „ Знаете ли, усещам се като най-чистото преживяване да върша музика, което в миналото съм имал. “

Неговият диск „ The Other Side “ излиза в петък, същия ден като новия „ Tortured “ на Тейлър Суифт отдел „ Поети “. Те няма да се състезават на върха на класациите.

„ Тя е чудотворна персона, Тейлър Суифт “, споделя Бърнет. „ Тя е невероятна мощ за положително в света. Тя е като Спрингстийн. Тя основава връзка с публи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР