НЮ ЙОРК (AP) — Годзила е бил в Токио, Хонконг,

...
НЮ ЙОРК (AP) — Годзила е бил в Токио, Хонконг,
Коментари Харесай

Годзила, новакът в Оскар, се включва в наградите на Академията

НЮ ЙОРК (AP) — Годзила е бил в Токио, Хонконг, Париж, Сан Франциско, Бостън, Москва, Лондон и Хавай. Но до момента той в никакъв случай не е бил на Оскарите.

Когато премиите на Академията се завъртят на 10 март, Годзила ще протегне люспестите си влечугоподобни крайници по аления килим на Оскарите за първи път от 70-те години на франчайза годишна история. „ Годзила минус едно “, 37-ият филм от филмовата поредност, е номиниран за най-хубави образни резултати.

Въпреки че е една от най-мощните и дълготрайни (или най-малко дълготрайни) сили във филмите, Годзила в никакъв случай до момента не е разтривал лакти на премиите на Академията. Неговият домейн е бил, добре, Тихия океан, само че също по този начин и царството на филмовото царство, което се занимава с повече пуканки. Опустошаването на метрополиите нормално не е било врата към най-голямата нощ на Холивуд.

„ Ние знаехме за съществуването на Оскарите, несъмнено, само че в никакъв случай не е имало връзка сред това, което се случва на другия завършек на света, и това, което вършим ни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР