НЮ ЙОРК (AP) — Федералният съдия от Ню Йорк, планиран

...
НЮ ЙОРК (AP) — Федералният съдия от Ню Йорк, планиран
Коментари Харесай

Съдия отхвърли искането на сенатора демократ Боб Менендес за забавяне на делото му за подкуп през май с два месеца

НЮ ЙОРК (AP) — Федералният арбитър от Ню Йорк, плануван да ръководи процеса за рушвет на американския сенатор Боб Менендес, отхвърли на В четвъртък искане на отбраната за отсрочване на началото на подбора на правосъдни заседатели от май до юли.

Заповедта на арбитър Сидни Х. Щайн оставя в действие дата на 5 май за правосъден развой в Манхатън за демократа, който е изправен пред съда дружно със брачната половинка си и трима предприемачи от Ню Джърси.

Всички се пледираха за почтени по обвинявания, че са взели участие в скрит план за рушвет, който е обогатил сенатора и брачната половинка му с пари, златни кюлчета и първокласна кола. Менендес, брачната половинка му и един от предприемачите също се признаха за почтени по обвиняването, че са заговорничили да употребяват нелегално сенатора като сътрудник на египетското държавно управление.

Адвокатите на Menendez обявиха по-рано този месец, че се нуждаят от в допълнение време, с цел да се приготвят за процеса, частично тъй като са им дадени над 6,7 милиона документа, които би трябвало да прегледат, и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР