НЮ ЙОРК (AP) — Донован Клингън вкара 19 точки, а

...
НЮ ЙОРК (AP) — Донован Клингън вкара 19 точки, а
Коментари Харесай

No. 1 UConn започва защита на титлата, като преодолява Стетсън с 91-52 в турнира на NCAA

НЮ ЙОРК (AP) — Донован Клингън вкара 19 точки, а Кам Спенсър добави 15, до момента в който първият подложен UConn стартира отбраната на националния си шампионат като преодоля 16-ия подложен Стетсън 91-52 в петък в първия кръг на шампионата NCAA.

Най-високо класираните Хъски (32-3) ще се изправят против деветия подложен Нортуестърн в неделя във втория кръг на East Region в Barclays Center в Бруклин.

Стивън Суенсън вкара 20 точки за Хейтърс (22-13), първенците на ASun, които се появяват за първи път в шампионата на NCAA. Те в никакъв случай не са имали късмет против UConn, който означи първите осем точки и продължи до най-неравномерната си победа в NCAA, откогато победи Чатануга с 56 в първия кръг на шампионата през 2009 година

По-малко от седмица след Huskies завоюваха Big East Tournament в Madison Square Garden, те се върнаха в Ню Йорк, няколко спирки на метрото на юг в Бруклин.

Както нормално, техните почитатели се появиха на тълпи. Бяха шумни рано, само че в последна сметка се настаниха за няколко релакс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР