Тръмп организира кампания за набиране на средства от 100 000 долара на човек в Бедминстър, за да помогне на Джулиани да плати съдебни сметки

...
НЮ ЙОРК (АП) — Бившият президент Доналд Тръмп организира набиране
Коментари Харесай

НЮ ЙОРК (АП) — Бившият президент Доналд Тръмп организира набиране на средства от 100 000 долара на чиния за опозорения бивш кмет на Ню Йорк Руди Джулиани в неговия Бедминстър , Ню Джърси, голф клуб в четвъртък вечерта, докато Джулиани се бори да плати растящите си съдебни сметки.

Джулиани, дългогодишен съюзник на Тръмп, който е бил и негов адвокат, е изправен пред порой от съдебни такси, глоби, санкции и щети, свързани с работата му, помагайки на Тръмп да се опита да отмени изборите през 2020 г. и други случаи. Той беше обвинен миналия месец заедно с Тръмп и още 17 души в Джорджия за това, което областният прокурор на окръг Фултън Фани Уилис описа като широкомащабен заговор за подкопаване на волята на избирателите, след като Тръмп загуби от Байдън през 2020 г.

Синът на Джулиани, Андрю, каза в радио интервю в четвъртък сутринта, че събитието се очаква да събере повече от 1 милион долара за баща му и че Тръмп се е ангажирал да бъде домакин на второ събитие в своя клуб Mar-a-Lago във Флорида по-късно през есента или началото на зимата.

„Така че ще бъде много полезно“, каза той по радио WABC. Все пак той каза: „Няма да е достатъчно, за да премине през това.“

Той е създал комитет, Giuliani Defense PAC, за набиране на средства за баща му. Съюзниците също искат чекове за това, което те нарекоха Фонд за свобода на Руди Джулиани.

Брайън Тевис, който представлява Джулиани в Джорджия, каза по CNN в четвъртък вечерта, че предполага, че бившият кмет се е опитвал да събере „колкото е възможно“, добавяйки , „И мисля, че ще имат нужда от това.“

Джулиани беше подведен под отговорност миналия месец от федерален съдия по дело за клевета, заведено от двама избирателни работници в Джорджия, които твърдят, че са били фалшиво обвинени в измама .. Съдебният процес може да доведе до осъждане на Джулиани да заплати значителни обезщетения на жените, в допълнение към десетките хиляди долари юридически такси, които вече трябва да плати. Ризи и сандали от 11 септември, продавани от отричащия изборите Майк Линдел. Той също се присъедини към Cameo, услуга, в която знаменитости записват кратки видеоклипове за печалба.

През юли той обяви апартамента си в Манхатън за продажба за 6,5 милиона долара .

Миналата година съдия заплаши Джулиани със затвор в спор за пари, дължими на третата му бивша съпруга. Джулиани каза, че напредва в плащането на дълга, който според нея възлиза на повече от 260 000 долара.

През май жена, която твърди, че е работила за Джулиани, го съди, твърдейки, че той й дължи близо 2 милиона долара неплатени заплати и че той я е принудил да прави секс. Джулиани отхвърли обвиненията.

Неговите адвокати многократно са цитирали финансовите му проблеми в съдебните дела.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР