НЮ ЙОРК (AP) — Бен Симънс претърпя операция на гърба

...
НЮ ЙОРК (AP) — Бен Симънс претърпя операция на гърба
Коментари Харесай

Бен Симънс има още една операция на гърба. Нетс казват, че се очаква той да бъде готов за тренировъчен лагер

НЮ ЙОРК (AP) — Бен Симънс претърпя интервенция на гърба за повторно от три години, като той и Бруклин Нетс се надяват, че тази процедура ще обезпечи облекчение, от което се нуждае, с цел да приключи цялостен сезон.

Нетс споделиха, че Симънс е имал микроскопична частична дискектомия в четвъртък, с цел да облекчи прищипания нерв в долната част на гърба. Операцията беше осъществена в UHealth Jackson Memorial Medical Center от доктор Тимур Ураков, в консултация с доктор Барт Грийн.

Избраният номер 1 в драфта на НБА за 2016 година се чака да се възвърне изцяло в точния момент за подготвителен лагер идващия сезон. Той е играл единствено в 57 мача, откогато Нетс го получиха от Филаделфия през сезон 2021-22.

Симънс нарани гърба си, до момента в който се опитваше да възвърне кондицията си след размяната, защото не е играл за 76ers до да стартира този сезон заради проблеми с психологичното здраве. Той имаше микродискектомия, процедура за премахване на дребен откъс от дискова херния, след края на сезона.

След това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР