НЮ ЙОРК (AP) — Американците с положителен тест за COVID-19

...
НЮ ЙОРК (AP) — Американците с положителен тест за COVID-19
Коментари Харесай

Американските здравни служители отменят 5-дневното време за изолация за COVID-19

НЮ ЙОРК (AP) — Американците с позитивен тест за COVID-19 към този момент не би трябвало да остават в изолираност за пет дни, оповестиха здравните управляващи на Съединени американски щати в петък.

Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите трансформираха дългогодишните си насоки, като споделиха, че хората могат да се върнат на работа или постоянни действия, в случай че признаците им са леки и се усъвършенстват и е минал един ден, откогато са имали тресчица.

Промяната идва в миг, когато COVID-19 към този момент не е опасността за публичното здраве, която беше преди. Тя падна от третата водеща причина за гибел в нацията при започване на пандемията до 10-та предходната година.

Повечето хора имат известна степен на имунитет против ковид от минали имунизации или от инфекции. И по този начин или другояче доста хора не следват напътствията за петдневна изолираност, споделят някои специалисти.

„ Нашата цел тук е да продължим да пазиме хората, изложени на риск от тежко заболяване, като в същото време уверяваме хората, че тези рекомендации са елементарни, ясни, ле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР