НЮ ЙОРК (AP) — Airbnb заяви в понеделник, че забранява

...
НЮ ЙОРК (AP) — Airbnb заяви в понеделник, че забранява
Коментари Харесай

Airbnb забранява използването на вътрешни охранителни камери в обявите на платформата по целия свят

НЮ ЙОРК (AP) — Airbnb съобщи в понеделник, че не разрешава потреблението на вътрешни охранителни камери в обявите на уеб страницата си по света до края на идващият месец.

Базираната в Сан Франциско онлайн платформа за отдаване чартърен съобщи, че се стреми да „ опрости “ своята политика за охранителни камери, като в същото време дава приоритет на поверителността.

„ Тези промени бяха направени след консултация с нашите посетители, домакини и специалисти по дискретност и ние ще продължим да търсим противоположна връзка, с цел да подсигуряваме, че нашите политики работят за нашата световна общественост “, Джунипър Даунс, началник на общността на Airbnb политика и партньорства, се споделя в квалифицирано изказване.

Airbnb позволи потреблението на вътрешни камери за сигурност в общите елементи, стига местоположението на камерите да бъде разкрито на страницата с разгласи. Съгласно новата политика домакините към момента ще имат право да употребяват камери на звънци и шумови децибелни монитори, които са позволени единствено в общите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР