НЮ ЙОРК (AP) — Адриен Мишлер все още скърбеше за

...
НЮ ЙОРК (AP) — Адриен Мишлер все още скърбеше за
Коментари Харесай

Забравете изненадата, ако възнамерявате да подарите домашен любимец като празничен подарък

НЮ ЙОРК (AP) — Адриен Мишлер към момента скърбеше за загубата на обичаната си композиция от сини токчета, когато нейният другар по това време я изненада с коледно кученце, което беше съвсем идентично.

„ Не бях напълно подготвена да се влюбя в друго животно “, сподели тя. „ В същото време, поглеждайки обратно, бях в действителност благословена с опцията да излея любовта си в нещо друго, когато се усещах обезверена, тъжна и сама. “

Това беше 2014 година Днес тя Бенджи е обожаван от повече от 12 милиона души, които го виждат постоянно пред камерата да се гушка близо или да спи наоколо във видеоклипове в канала й в YouTube, Yoga with Adriene.

Имаше благополучен край за Мишлер и Бенджи, само че това не постоянно е по този начин, когато би трябвало да изненадате някого с нов домакински любим, изключително измежду хаоса на празничния сезон.

Подаряването на домакински любим като подарък на сляпо не се предлага, само че предлагането на домакински любим без детайла на изненада и с малко обмисляне може да обогати живота както на живот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР