НЮ ЙОРК (АП) – Ричард Луис, известен комик, известен с

...
НЮ ЙОРК (АП) – Ричард Луис, известен комик, известен с
Коментари Харесай

Хумористичният комик Ричард Люис, който наскоро участва в „Curb Your Enthusiasm“, почина на 76

НЮ ЙОРК (АП) – Ричард Луис, прочут комедиант, прочут с това, че изследва неврозите си в безумен поток от схващане диатриби, до момента в който е облечен напълно в черно, което води до прякора му „ Принцът на болката “, е умрял. Той беше на 76 години.

Луис, който разкри, че е бил диагностициран с заболяването на Паркинсон през 2023 година, умря в дома си в Лос Анджелис във вторник вечерта, откакто получи инфаркт, съгласно неговия журналист Джеф Ейбрахам.

Редовен реализатор в клубове и вечерни телевизионни излъчвания от десетилетия, Луис също играе Марти Голд, сантименталната основна роля против Джейми Лий Къртис, в сериала на ABC „ Всичко с изключение на обич “ и надеждно невротичния Принц Джон в „ Робин Худ на Мел Брукс: Мъже в чорапогащи “. Той още веднъж се показа на новото потомство против Лари Дейвид в „ Curb Your Enthusiasm “ на HBO, като постоянно кечеше.

„ Аз съм параноичен за всичко в живота си. Дори вкъщи. На стационарния си велосипед имам огледало за назад виждане, от което не съм разчувствуван “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР