НЮ ЙОРК — Повечето обществени библиотеки в Ню Йорк няма

...
НЮ ЙОРК — Повечето обществени библиотеки в Ню Йорк няма
Коментари Харесай

Ревизираният бюджет на кмета на Ню Йорк Адамс за 110 милиарда долара съкращава канализацията, библиотеките, образованието и услугите за мигранти, поставя града на път да има по-малко от 30 000 полицаи

НЮ ЙОРК — Повечето публични библиотеки в Ню Йорк няма да работят на Вече неделя. Ще има по-малко кофи за отпадък по тротоарите и по-малко разчистване на градските улици. Универсалната предварителна стратегия на града се редуцира. Различните услуги за новопристигналите мигранти ще бъдат отстранени последователно и полицията в Ню Йорк е на път да има по-малко от 30 000 ченгета за първи път от десетилетия.

Това са единствено част от резултатите от фрапантните съкращения на разноските в изменението на бюджета за ноември на кмета Ерик Адамс, оповестено в четвъртък.

В документално изказване Адамс – който не организира брифинг, с цел да отговори на въпросите на кореспонденти по отношение на актуализацията на бюджета – сподели, че внезапното стягане на коланите е належащо за компенсира близо 11 милиарда $, които неговата администрация проектира, градът ще похарчи за заслон и даване на услуги за десетките хиляди мигранти, пристигнали от предходната година.

И Адамс предизвести, че може да има още повече съкращения при започване на идната година, в случай че федералното държавно управление не даде повече финансова и логистична помощ за настаняване на мигрантите.

„ Нито един град не би трябвало да бъде оставян да се оправи с национална филантропична рецесия значително самичък и без забележителната и навременна поддръжка, която ние нужда от Вашингтон, окръг Колумбия, днешният бюджет ще бъде единствено началото, ” се споделя в писмото на кмета. употребявани — сподели, че повода още по-големи съкращения на разноските да бъдат въведени при започване на идната година е, че макар дълбоките съкращения в проекта за ноември, има бюджетен недостиг от $7,1 милиарда за библиотеките. Ревизираният общински бюджет на Адамс от 110,5 милиарда $ разреши съкращения на събирането на боклука, универсалната стратегия за предварителна подготовка на града и услугите, налични за новопристигнали мигранти, измежду редица други категории разноски, съгласно източници, осведомени с въпроса.

< p> Така нареченият ноемврийски проект за трансформация на бюджета също планува, че дефицитът на града ще нарасне по-голям, в сравнение с се смяташе преди идната фискална година, съгласно документ, получен от Daily News. Това демонстрира, че на хоризонта може да има още повече стягане на коланите, като се чака „ огромно “ редуциране на услугите за мигранти, споделиха източници.

Както беше обявено за първи път от The News в сряда, проектът за смяна на бюджета включва заледяване по отношение на наемането на нови чиновници на полицията в Ню Йорк, както и възбраната за разноски за ексклузивен труд на FDNY.

Въпреки съкращенията на разноските през настоящата фискална 2024 година, проектът планува да има разлика от 7,1 милиарда $ сред разноските на градската администрация се чака да похарчи през фискалната 2025 година по отношение на това какъв брой се чака да възвърне приходите, демонстрира документът, получен от The News. Това е нарастване с 2 милиарда $ от това, което признатият бюджет на града от юни предвижда, че ще бъде дефицитът за фискалната 2025 година, която стартира на 1 юли 2024 година

Не е ясно по какъв начин тъкмо ще се отразят някои от съкращенията за фискалната 2024 година разкарвам се. Говорителят на Адамс Чарлз Лутвак отхвърли коментар, с изключение на да каже, че цялостната трансформация ще бъде пусната по-късно в четвъртък.

Тъй като градската администрация би трябвало да балансира бюджета си по закон, фактът, че дефицитът за фискалната 2025 година година е по-голяма, в сравнение с се смяташе преди, евентуално значи още повече съкращения, защото Адамс даде обещание да не усилва налозите.

Източник, осведомен с въпроса, сподели, че се чака да пристигна една от идващите стъпки за редуциране на бюджета под формата на стратегия за унищожаване на празнината, или PEG, която ще подреди 20% понижение на разноските за фискална 2024 година за заслон и даване на услуги за десетките хиляди мигранти, които са пристигнали в града. Според предходни прогнози се чака градът да похарчи 4,7 милиарда $ за услуги при рецесия с мигранти през фискалната 2024 година, което значи, че администрацията на Адамс ще би трябвало да измисли метод да понижи тази цена с близо 1 милиард $ при подобен PEG. < /p>

Не е ясно по какъв начин ще бъде реализирано такова „ огромно “ понижаване на разноските, изключително откакто стотици повече мигранти не престават да идват всяка седмица, сподели източникът. PEG за службите за мигрантски рецесии може да бъде разгласен още в понеделник, добави източникът.

Адамс, който за първи път разгласи през септември, че проектът от ноември ще включва 5% редуциране на бюджета на цялото градско държавно управление, сподели за месеци, че строгите икономии са нужни, с цел да се компенсират близо 2 милиарда $, които администрацията му към този момент е похарчила за рецесията с мигрантите.

Но членът на Бруклинския съвет Джъстин Бранън, демократ, който ръководи финансовата комисия на Съвета, сподели, че това е освен това от просто разноски за мигранти.

„ Бюджетният безпорядък, който виждаме в този момент, е резултат от съвършена стихия “, сподели той. „ Да, това са разноски за мигранти, само че друга, по-голяма част от пъзела е краят на парите за федерални тласъци от Коронавирус. Голяма част от тези краткотрайни пари бяха употребявани за поддържане на непрекъснати стратегии и в този момент сметката идва дължима. “

_____

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР