НЮ ОРЛИАНС (AP) — Ню Орлиънс Сейнтс назначиха Клинт Кубиак

...
НЮ ОРЛИАНС (AP) — Ню Орлиънс Сейнтс назначиха Клинт Кубиак
Коментари Харесай

Сейнтс назначиха Клинт Кубиак за офанзивен координатор в прекъсване на наследството на Шон Пейтън

НЮ ОРЛИАНС (AP) — Ню Орлиънс Сейнтс назначиха Клинт Кубиак за собствен нападателен координатор в сряда, маркирайки нова посока за единица, която е била следена от някогашния треньор Шон Пейтън или неговото протеже, Пийт Кармайкъл младши, от 2006 година насам.

36-годишният Кубиак беше координатор на играта за прекосяване на първенеца на NFC Сан Франциско 49-те предишния сезон и наемането му не може да бъде формализиран, до момента в който Niners играха в неделния Super Bowl, който изгубиха след продължение от Kansas City Chiefs с 25-22.

Сан Франциско имаше едно от най-продуктивните нарушавания в NFL през 2023 година, приблизително 28,9 точки и 398,4 ярда на игра. Niners се класираха на четвърто място по ярдове, преминаващи при 257,9.

Бащата на Кубиак, Гари Кубиак, прекарва повече от две десетилетия като треньор или асистент в НФЛ след кариера на състезател, в която е служил като дубльор на бранителя на Залата на славата Джон Елуей в Денвър. Гари Кубиак завоюва Супербоул като треньор на Бронкос през 2015 година <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР