НЮ ОРЛИАНС (AP) — Ню Орлиънс Сейнтс може да имат

...
НЮ ОРЛИАНС (AP) — Ню Орлиънс Сейнтс може да имат
Коментари Харесай

Сейнтс влизат в драфта на НФЛ с въпроси по нападателната линия

НЮ ОРЛИАНС (AP) — Ню Орлиънс Сейнтс може да имат компликации да пропуснат обещаваща вероятност за офанзивни борби, в случай че такава им бъде разполагаем в НФЛ през 2024 година план.

Офанзивната линия на Ню Орлиънс беше измежду мощните страни на клуба през по-голямата част от последното десетилетие и половина. Съвсем в последно време обаче звеното се бори както със здравето, по този начин и с представянето.

Десен състезател Райън Рамчик, All-Pro за 2019 година, който пропусна последните четири мача от предишния сезон заради тежка травма на коляното, претърпя интервенция в старания да удължи кариерата си в NFL. Но положението му за идващия сезон, който ще бъде негов осми, остава неразбираем.

„ Не знам дали виждам толкоз огромен прогрес, колкото се надявах “, сподели треньорът на Светците Денис Алън по време на NFL срещи на притежателите предишния месец. „ Той просто не е тъкмо там, където евентуално се надявах да бъде, и в действителност, почтено казано, там, където се надяваше да бъде. Но още веднъж, минава доста време, преди да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР