Ню Инглънд са раздирани от скандали седмица преди старта на

...
Ню Инглънд са раздирани от скандали седмица преди старта на
Коментари Харесай

Раздори в Ню Инглънд на старта на плейофите

Ню Инглънд са раздирани от кавги седмица преди старта на плейофното им присъединяване, твърди ESPN. В публикация, която ще бъде оповестена по-късно през днешния ден на уеб страницата на ТВ канала, създателят Сет Уикършъм твърди, че сред куотърбека Том Брейди, треньора Бил Беличик и притежателя Робърт Крафт съществуват непреодолими разлики, които щели да доведат до разпад на триото след края на сезона.

Според Уикършъм раздорите стартирали през лятото на предходната година, когато де факто генералният управител на „ патриотите” Беличик одобрил договорка, която щяла да прати Брейди в Сан Франциско. По това време се предполагаше, че от куотърбековете на отбора Джими Гарополо е по-вероятно да бъде сменен, само че не се откри тим, който да даде желаните два избора в първия кръг на драфта. Крафт обаче наложил несъгласие на договорката от боязън, че това ще докара до ужас измежду почитателите на първенците.

Като ответна мярка Беличик забранил на персоналния треньор по физическа подготовка на Брейди Алекс Гереро, който е и негов бизнес съучастник, да пътува с отбора при гостуванията. Суичъра наредил на играчите си да заобикалят всевъзможни контакти с Гереро. По-късно му бил неразрешен и достъп до „ Жилет стейдиъм” в деня на мача. Пак по разпореждане на Беличик.

Според Уикършъм макар слуховете Брейди нямал директно присъединяване в договорката, пратила Гарополо в Сан Франциско. На 31 октомври часове преди затварянето на трансферния пазар „ найнърс” изненадващо се снабдиха с куотърбека против избор във втория кръг на драфта през април. Водещото мнение тогава бе, че договорката е била наложена от събитието, че Гарополо става свободен сътрудник след края на сезона, а Ню Инглънд нямат нужните към $24 000 000 за „ франчайз таг”. Новата версия е, че мениджърът на Брейди Дон Ий, който е и сътрудник на Гарополо, е загатнал, че това е най-хубавият вид за всички страни. А изборът на Сан Франциско е бил натрапен от обстоятелството, че най-скорошната среща мегду двата тима е планувана за есента на 2020 година
Последната бомба от Бостън е, че Беличик обмислял да се пенсионира скоро. Суичъра, който през април навършва 66, е отпред на отбора от 2000 година, а работи в НФЛ в продължение на 42 години. При вероятно негово отдръпване Крафт възнамерявал негов правоприемник да бъде координатора на нападението Джош МакДениълс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР