Нямо дете проговори, след като пи лековитата вода на аязмото

...
Нямо дете проговори, след като пи лековитата вода на аязмото
Коментари Харесай

Хората са смаяни! Ново чудо на Кръстова гора - нямо дете проговори, а болна от рак с разсейки жена оздравя

Нямо дете проговори, откакто пи лековитата вода на аязмото в Кръстова гора. Това се е случило в навечерието на Кръстовден, разкри отец Серафим пред " Телеграф ". " Имахме и една жена, която беше болна от рак и имаше разсейки, която оздравя и за признателност няколко години работеше безплатно в манастира ", добави попът. Хората, на които им се е случило чудото, сами записват историите си в летописната книга и даже оставят имената и адресите си.

И християни и мюсюлмани имат вяра в свещените сили на Кръстова гора. Всяка година манастирският комплекс " Света троица - Кръстова гора " събира на 14 септември над 10 000 поклонници на височина 1545 метра над морското ниво.

Повечето от тях разпъват палатки и надуваеми дюшеци и преспиват под намерено небе, тъй като имат вяра в силата на Бога и в силата на свещеното място. Историите за чудесата, при които бездетни фамилии се снабдяват с чеда, неми и глухи проговарят и чуват, а раково заболели оздравяват, не са пресилени.

Истински са чудотворните изцеления със силата на молитвата и вярата и те се записват в летописната книга на обителта, споделя йеромонах Серафим от манастирския комплекс.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР