Нямаше разговори по конкретни политики, просто едни хора се събраха,

...
Нямаше разговори по конкретни политики, просто едни хора се събраха,
Коментари Харесай

Рибарски, ПП: Предстоят разговори за обединение с „Демократична България“

Нямаше диалози по съответни политики, просто едни хора се събраха, заровиха томахавките и споделиха, че ще сформират държавно управление. Това сподели във връзка лидерската среща депутатът от „ Продължаваме промяната “ Радослав Рибарски в студиото на „ Офанзива “ по NOVA NEWS.

 

„ Служебни кабинети взимат решения за природен газ за идващите 13 години, в този момент беше показана и визия за енергетиката за идващите 30 години, това не е работа на длъжностен кабинет “, разясни той. Такива кабинети би трябвало да се занимават с провеждането на избори, добави Рибарски.

 

За бъдеща коалиция той сподели, че и все още имат обединения, които са присъединени. Депутатът разясни, че в случай че има други обединения, които припознават политиките, които от Политическа партия желаят да водят също могат да заявят съпричастност.

 

„ Последните месеци се оформиха ясно двете страни. С „ Демократична България се оказахме от едната страна в политиките, които изповядваме. Предстоят диалози, които да очертаят бъдещето на такова обединяване “, уточни той.

 

Рибарски сподели, че Политическа партия не са получавали дарения от лица, свързани с Nexo. Даренията на Демократична България са декларирани и са минали по законния ред, добави политикът.

 

Депутатът разяснява визията и тактиките за българската енергетика.

Той съобщи, че Политическа партия ще завоюват изборите, без значение в каква настройка.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР