Нямаше по-добър начин да се разделя с Тренто. Това заяви

...
Нямаше по-добър начин да се разделя с Тренто. Това заяви
Коментари Харесай

Матей: Това бе последният ми мач за Тренто, от следващия сезон съм в Милано

" Нямаше по-добър метод да се разделя с Тренто ". Това съобщи в особено изявление пред bTV Матей Казийски, минути откакто завоюва петата си шампионска купа в Италия. Ветеранът, който беше определен за най-полезен състезател след финала с Лубе Чивитанова на Александър Николов, призна, че ще продължи кариерата си в Милано.

Казийски показа, че към момента обмисля завръщане в националния тим и ще даде отговор на повиквателната напълно скоро.

" За страдание - да, това е последният ми мач за Тренто. От идващия сезон съм в Милано. Нямаше по-добър метод, по който да се разделя с тима. Една такава победа, пред толкоз доста хора. Наистина съм благополучен, че по този метод приключих тук пътя си. ", стартира 38-годишната звезда.

" Първа купа постоянно има по-специален привкус, тъй като в действителност беше началото на една страхотна история. Не мога да кажа, че и тази не е сладка обаче, тъй като беше изстрадана след две години, в които непрестанно стигахме до втори места, до финали, до полуфинали. Все ни се разминаваше за малко. Най-накрая успяхме да вземем един огромен трофей. "

" Смятам, че факторът домакинство направи разликата. В мачовете при тях те играеха много надъхано и добре, а в мачовете у дома - ние. Така и остана през цялата серия. "
 Казийски: Това е най-хубавото, което можеше да се случи в края на престоя ми в Тренто Казийски: Това е най-хубавото, което можеше да се случи в края на престоя ми в Тренто
" Преди всичко би трябвало да благодаря на своя кондиционен треньор, който се споделя Ецио Брамарт и в този момент е с женския народен тим на Италия. Пожелавам му триумф. На него се дължи това, че към момента играя на такова равнище. "

" Няма да се деля с почитателите на Тренто, тъй като въпреки всичко ще ги виждам и следващата година, когато пристигам, макар че към този момент ще е като противник. "
 MVP Матей Казийски чества с българския трикольор MVP Матей Казийски чества с българския трикольор
" Тази година в действителност играх доста мощно, само че това се дължи на положителната подготовка през летния интервал. Сега би трябвало да забележим за националния тим какво ще е ситуацията. Говорим с Пламен (Константинов), имаме схващане да му дам отговор в най-скоро време и това ще се случи. Рано е да се каже, ще забележим. ", приключи Казийски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР