Нямаше да съм мъжът, който съм днес, ако тя не

Нямаше да съм мъжът, който съм днес, ако тя не ...

Тръмп с емоционално признание на много специален ден: Нямаше да съм мъжът, който съм днес, ако тя не беше до мен.Нямаше да съм мъжът, който съм днес, ако тя не беше до мен. Тези мили думи написа американският президент Доналд Тръмп за жена си в e-mail покани, които разпрати до отбрани по повод рождения ден на половинката му Мелания. Той също така нарича жена си своя скала и фундамент, пише Daily mail.

Американският президент разкрива, че Мелания е основата на тяхното семейство, а семейството е едно от най-големите житейски удоволствия, пише Блиц.

Да служиш като първото семейство на Америка е наистина голяма привилегия, допълва той.

Този месец нашето семейство е в очакване на един много специален ден, присъединете се към нас за отбелязването на рождения ден на първата дама и моята красива, скъпа на сърцето ми и изключителна съпруга Мелания, казва още Тръмп.

Тя е невероятна майка за нашия син, пише президентът и не спира с хвалбите - "Гордея се с нейните постижения."

Мелания Кнавс е родена на 26 април 1970 г. в Ново Место в югоизточната част на Словения (тогава част от Югославия). Тя е дъщеря на Амалия Улчник и Виктор Кнавс. Баща ѝ е от близкия град Радече. Майка ѝ е от село Рака. Той се занимава с дистрибуция на коли и мотори от близкия завод, а тя е шивачка, правеща модели за детски дрехи. Мелания има сестра - Инес, и по-голям полубрат от предишна връзка на баща ѝ, когото, според слуховете, никога не е срещала. Придобива постоянно жителство в Съединените щати през 2001 г., а американско гражданство през 2006 г.От 20 януари 2017 г. е първа дама на 45-ия президент на САЩ.

Източник: petel.bg