Нямаше да съм мъжът, който съм днес, ако тя не

...
Нямаше да съм мъжът, който съм днес, ако тя не
Коментари Харесай

Тръмп с емоционално признание на много специален ден: Нямаше да съм мъжът, който съм днес, ако тя не беше до мен

Нямаше да съм мъжът, който съм през днешния ден, в случай че тя не беше до мен. Тези благи думи написа американският президент Доналд Тръмп за жена си в e-mail предложения, които разпрати до защити във връзка рождения ден на половинката му Мелания. Той също по този начин назовава жена си своя скала и пиедестал, написа Daily mail.

Американският президент разкрива, че Мелания е основата на тяхното семейство, а фамилията е едно от най-големите житейски удоволствия.
Да служиш като първото семейство на Америка е в действителност огромна привилегия, добавя той.
Този месец нашето семейство е в очакване на един доста специфичен ден , присъединете се към нас за отбелязването на рождения ден на първата дама и моята красива, скъпа на сърцето ми и изключителна брачна половинка Мелания, споделя още Тръмп.
Тя е невероятна майка за нашия наследник , написа президентът и не стопира с хвалбите - " Гордея се с нейните достижения. "
Мелания Кнавс е родена на 26 април 1970 г . в Ново Место в югоизточната част на Словения (тогава част от Югославия). Тя е щерка на Амалия Улчник и Виктор Кнавс. Баща ѝ е от близкия град Радече. Майка ѝ е от село Рака. Той се занимава с дистрибуция на коли и мотори от близкия цех, а тя е шивачка, правеща модели за детски облекла. Мелания има сестра - Инес, и по-голям полубрат от предходна връзка на татко ѝ, който, съгласно слуховете, в никакъв случай не е срещала. Придобива непрекъснато жителство в Съединените щати през 2001 година, а американско поданство през 2006 г.От 20 януари 2017 година е първа дама на 45-ия президент на Съединени американски щати.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР