Нямаме проблем с професионализма на господин Каримански. Работим чудесно във

...
Нямаме проблем с професионализма на господин Каримански. Работим чудесно във
Коментари Харесай

Гюров: Нямаме проблем с професионализма на Каримански, притеснява ни, че идва от българския банков сектор

Нямаме проблем с професионализма на господин Каримански. Работим отлично във финансовата комисия в Народното събрание. Притеснява ни, че той идва от българския банков бранш, на това не се гледа с положително око за един шеф на Българска народна банка, съобщи отдръпналият се от битката за поста гуверньор на държавния трезор Андрей Гюров в BTV „ Тази заран “. Той означи, че в концепцията на Каримански са липсвали дейности и стъпки към приемането на България в еврозоната.



Нашето предпочитание през цялото време беше да има единна кандидатура на обединението, само че за жалост не бяхме подкрепени в зала и се стигна до този резултат да имаме две номинации. Ние постоянно сме поставяли отговорностите над постовете и по тази причина на този стадий взехме решение, че изтеглянето на кандидатурата ми е верният ход, с цел да дадем късмет, а да се започва една нова процедура да се откри персона в съвещания както в обединението, по този начин и в останалите парламентарно показани сили, да се откри една сплотяваща кандидатура, която да получи явен мандат за бъдещето на централната банка, сподели Гюров.

Няма политически рекет от страна на " Продължаваме промяната " и връзка сред избора на шеф на Българска народна банка и казусът с разплащанията за пътните строители от Министерство на регионалното развитие, безапелационен е Гюров. Вие преценете кой употребява рекет сега, сподели отдръпналият се от конкуренцията претендент на " Продължаваме промяната ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР