„Нямаме притеснение за вота тази вечер. Както виждаме по площадите,

...
„Нямаме притеснение за вота тази вечер. Както виждаме по площадите,
Коментари Харесай

Искрен Митев: Нямаме притеснение за вота, мафията вече си няма държава

„ Нямаме терзание за вота довечера. Както виждаме по площадите, мафията към този момент си няма страна. Гласът на жителите стана прекомерно мощен, с цел да може който и да е да го заглушава “.

Това съобщи пред БНР депутатът от „ Продължаваме промяната “ Искрен Митев.

„ Имам информация, че депутати от Движение за права и свободи ще пътуват до Брюксел и може да не се съберат 121 депутати, с цел да мине вотът на съмнение. За новата коалиция (ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “ - б.р.) по-изгодно е да продължат да ни изнудват “, сподели той и акцентира, че „ държавното управление на Политическа партия и обединението може да не успее този път, само че всеки идващ път, до момента в който успее, чуваме, че сме дружно с хората “.

По думите му в Политическа партия се разискват разнообразни разновидности за държавно управление в този парламент, в случай че вотът против кабинета „ Петков “ успее.

„ Най-голямата ни неточност е най-големият ни плюс - това е, че ние отхвърляме да преговаряме с хора и организации, които в годините са склонявали властта да договаря с тях “, сподели Митев.

Според него сега ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “ се пробват да склонят Кирил Петков и Политическа партия да стартират да договарят с тях.

Искрен Митев беше безапелационен, че Политическа партия няма да прекрачи границата и да стартира да се договаря с тези три политически обединения:

„ Най-голямото национално изменничество е да опитваш да дестабилизираш страната в този миг, виждаме какво става по света. Предателството го правят не водачите на тези партии, а хората, които вземат решение да гласоподават за оставката на това държавно управление и хвърлянето на България в една обстановка, когато нито едно решение няма да може да се вземе “.

Депутатът от Политическа партия дефинира вота на съмнение като неплатежоспособен.

„ Случва се нещо в опозицията, събудили са се хора там и са споделили, че това безсмислено зло, което вършат, не не нужно. Събарянето на кворума през днешния ден беше безсмислено, както беше и свалянето на Никола Минчев от председателския пост “.

ТЕМА преди 34 минути 2529 преди 2 часа 1114 преди 3 часа 3892
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР