Нямаме нито минута за губене в този решаващ последен участък

...
Нямаме нито минута за губене в този решаващ последен участък
Коментари Харесай

Преговарящите, активистите и официалните лица засилват спешността, тъй като преговорите за климата навлизат в последните дни

„ Нямаме нито минута за губене в този решителен финален сектор и никой от нас не е спал доста “, сподели Стийл. Той добави, че „ областите, в които вариантите би трябвало да бъдат контрактувани, са се стеснили доста “, по-специално по какъв начин да се понижат затоплящите планетата излъчвания и „ преходът с подобаващите средства за поддръжка, с цел да го реализира. “

На въпроса непосредствено, в случай че има опция договарящите да изоставен Дубай без договорка, Стийл не отхвърли това да се случи.

„ Едно нещо е несъмнено: аз спечелвам, ти губиш е рецепта за групов неуспех, “ той сподели.

Организация на обединените нации Генералният секретар Антонио Гутериш се чака да се върне на договарянията в понеделник, с цел да повтори апелите към страните да се ангажират с понижаване на изкопаемите горива и ограничение на стоплянето.

„ Ние сме на ръба на климатична злополука и тази конференция би трябвало да означи поврат точка “, сподели Гутериш в X, прочут преди като Twitter, късно в неделя.

Президентът на COP28 Султан ал Джабер в неделя повтори апел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР