Нямаме намерение да водим разговор с ГЕРБ и с ДПС.

...
Нямаме намерение да водим разговор с ГЕРБ и с ДПС.
Коментари Харесай

Зафиров: Няма да водим разговори с ГЕРБ и ДПС, без подкрепа и към Петков

„ Нямаме желание да водим диалог с ГЕРБ и с Движение за права и свободи. Стара заигравка на статуквото е тематиката с експертното държавно управление. Няма да се крием зад такова, би трябвало да е ясно кой носи отговорността “.

Това съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров.

„ Ако първият мандат не бъде осъществен, Българска социалистическа партия ще договаря с втората политическа мощ – „ Продължаваме промяната “, изясни Зафиров, само че посочи, че „ Българска социалистическа партия за България “ няма да поддържа кандидатура на Кирил Петков за министър-председател.

Резултатите на Българска социалистическа партия

„ Българска социалистическа партия ще има същия брой народни представители, както в 47-ото Народно заседание. Ще се организира съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия, където ще се даде оценка. Аз не одобрявам квалификацията „ срив “. Резултатите са сходни с предходните избори. Все отново излизаме от ръководство. Винаги, когато Българска социалистическа партия излиза от ръководство, се търпят имиджови вреди “.

Според него все пак Българска социалистическа партия понася на-малката имиджова вреда, само че лимити резултатите като „ неудовлетворяващ “.

„ Резултатът на „ Възраждане “ не е неочакван. Той е постигнал в една рецесия. Той не надвишава националистическия избор, който е в границите на 10%. Те съумяха да го обединят “, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР