Нямам племенник. Имам сестра, която има две големи момичета, едното

...
Нямам племенник. Имам сестра, която има две големи момичета, едното
Коментари Харесай

Рашков отрича арестуваният зам. на „Митниците“ да му е роднина. Източници на Tribune.bg: Близки са!

„ Нямам племенник. Имам сестра, която има две огромни девойки, едното е покойница “. Така отряза пред „ 24 часа “ Бойко Рашков изказванията, че задържаният зам.-директор на Агенция „ Митници “ Людмил Маринов е негов племенник. Повтаря същата теза и пред „ Капитал “.

Рашков отхвърля и да му е по-далечен родственик: „ Преглеждам и роднините си в по-далечни линии. И там няма хора с това име. Нямам и родственици, които работят в митниците “, твърди депутатът от „ Промяната “ и някогашен вътрешен министър в кабинета на Кирил Петков.

Източници на Tribune.bg обаче са безапелационни, че двамата са близки родственици и това не е никаква загадка.

За другия задържан Марин-Димитров-Иарата също се твърди, че е от доближените на Рашков. Той трябваше да бъде един от очевидците по делото против Бойко Борисов, което по този начин и не се състоя след оповестения от съда за противозаконен арест на водача на ГЕРБ.

„ " Като бях министър на вътрешните работи този човек е идвал при мен, както са го правили Ивайла Бакалова, арбитър Владислава Цариградска, Илия Златанов и доста други. Това прави ли го мой непосредствен? “, признава познанството Рашков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР