Нямам нищо общо с този човек вече! От години нито

...
Нямам нищо общо с този човек вече! От години нито
Коментари Харесай

Софи Маринова се отрече от мъжа си: Мястото на Гринго е в затвора!

„ Нямам нищо общо с този човек към този момент! От години нито съм го чувала, нито съм го виждала! Ние се разведохме и към този момент не сме съпрузи. Той какви ги прави, въобще не знам. Да лежи в пандиза – там му е мястото! ”

Така прочувствено разяснява пред кореспондент на седмичника „ Уикенд ” Софи Маринова вестта, че някогашната й половинка Тодор Давидов-Гринго още веднъж е задържан. Той нападнал с нож собствен съгражданин поради остарял спор посред им и го заплашил, че „ ще го направи на две части ”. Двамата били в обтегнати връзки, защото от една година Гринго дължал огромна сума пари на въпросния мъж, а по-късно се покрил и отказвал да ги върне.

„ Ще те излежа за 3-4 месеца и отново ще изляза, никой в България не желае да си има работа с мен ”, споделил известният с нападателния си темперамент айтозлия. „ Скочи ми с нож, искаше да ме убие, сподели, че ще ме направи на две части и че ще ми възпламени колата ”, свидетелства от своя страна Ахмед Ахмедов, който се зарича, че ще си търси правата.

Подобни екшъни с присъединяване на Гринго не са необичайност. За финален път връзките им със Софи Маринова се разсъхнаха след побой в заведение на Коцето, поради който Гринго беше закопчан. След това циганина духна в Германия, където съгласно източник на l= „ Уикенд ” също е лежал в пандиза, откакто се сбил със собствен братовчед.

Софи Маринова признава, че е вдигнала ръце от него. Тя няколко пъти се събира и разделя с него, само че преди година и половина дефинитивно взела решение, че няма бъдеще с него. Преди това той я беше напердашил крепко, като при един от екшъните даже супи ръката й.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР