Нямам корекции, нито силикон! Но без миглите си не мога,

...
Нямам корекции, нито силикон! Но без миглите си не мога,
Коментари Харесай

Дъщерята на Анелия: Не съм кифла, девствена съм!

 Нямам корекции, нито силикон! Но без миглите си не мога, нося изкуствени, единствено това имам като промяна, без тях не излизам. Така отсече пред почитатели в особено видео с въпроси и отговори дъщерята на фолкзвездата Анелия и предприемача Константин Динев - Ивон.

Апетитната старлетка реши да разкрие в най-откровено " изявление " в обществените мрежи дали има пластични интервенции и дали е... още девствена.  " Девствена съм! ", отсича малко Ивон, която от самото начало снима видеото, скрита зад големи слънчеви очила и с дъвка в устата. 

" Не употребявам грим в всекидневието си и нямам корекции, нито силикон, нито съм си слагала нещо. Миглите ми са единственото ", продължава хубавицата. Феновете на хубавицата обаче не имат вяра на думите й и задават без заобикалки въпроса - " Защо лъжеш, че нямаш корекции, откакто имаш ", а Ивон се разгневява на екрана.

Тийнейджърката още веднъж натъртва, че е изцяло естествена и единственото, което не е " нейно ", са обичаните й мигли, без които не излиза. Иначе от време на време употребява лек макиаж, само че единствено за фотосите в обществените мрежи. В други случаи Ивон разчита на персонален гримьор, като не го крие от майка си, пише  " България Днес ".

" Не съм злобна, нито съм кифла и даже не се държа като такава ", откровеничи към този момент за характера си Ивон. Момичето дава да се разбере, че не е и наивна и не разрешава да й се качват на главата или да я наскърбяват. Красивата тийнейджърка признава, че не търпи да се отнасят зле с нея, а приятелите й описват, че макар че е " добричка ", Ивон няма да си замълчи пред злобни и неприятни хора.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР