Нямахме търпение да го видим и ето го - Бохемска

...
Нямахме търпение да го видим и ето го - Бохемска
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Новите филми на големия екран

Нямахме самообладание да го забележим и ето го - " Бохемска рапсодия " за великия Фреди Меркюри и група " Queen ". Преди пет години имаше концепция Саша Барен Коен да влезе в паметната роля, само че не съумя да заприказва на един език с продуцентите.

Сюжетът минава в 15-те звездни години от сформирането на групата до мегаконцерта на Уембли през 1985-та. " Бохемска рапсодия " е празненство и празнуване на " Queen ", на тяхната музика и на изключителния им фронтмен Фреди Меркюри, който се опълчи на стандартите и разруши статуквото, с цел да се трансформира в един от най-обичаните актьори на планетата.- споделят основателите. Рами Малек се приготвя за облик на Фреди с месеци,с уроци по пиано и пеене и театрална пластика. Казва, че това е ролята на живота му.

Стефан Командарев стартира фотосите на нов филм. " В кръг " към този момент гръмна шампанското и щракна клапата. Започнаха първите снимачни не дни, а нощи. Любими артисти от екрана и сцената се събират в новата история. А един от най-големите международни кино разпространители " Beta cinema ", закупи правата на кино лентата „ на зелено ”. Успех на Стефан Командарев и компания!

Създаден по същинска история - " По-силен " идва с програмата на Со Индипендънт. Това, което не ни убива, ни прави по-силни. През 2013-та строителният служащ Джеф Бауман става жертва в Бостънския маратон, до момента в който чака приятелката си. Преодолява голямата загуба и се трансформира в знак на вярата. Силен киноразказ на Дейвид Грийн и блестяща роля на Джейк Джиленхол.

На финала на фестивала за без значение кино ще забележим Американо-британската драма " Грешното образование на Камерън Пост ". Тийнейджърският филм бързо печели благосклонностите даже на критиците, с тематиката за другите, предразсъдъците и отхвърлянето от обществото. Камерън е изпратена в изправителен лагер поради половата си ориентировка. Но дали това ще ѝ помогне или още повече ще я обърка?
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР