Нямахме рефлекс да оборим веднага тези кадри, заяви тя Аз

...
Нямахме рефлекс да оборим веднага тези кадри, заяви тя Аз
Коментари Харесай

Лена: Отношенията ни с Кирил Петков винаги са били само служебни

Нямахме инстикт да опровержим незабавно тези фрагменти, съобщи тя

Аз няма какво да се тормозя за фрагментите с парапета, защото един неправилен ъгъл като ъгъла за държането за ръка, би трябвало да бъде оспорен, съобщи пред bTV Лена Бориславова от Политическа партия за фрагментите, които обиколиха общественото пространство.

Дали е можело по-своевременно да опровержим тези фрагменти, несъмнено можеше. Tогава нямахме този инстикт към момента, развихме го по-късно. Но изрично удостоверявам, че връзките ми с господин Кирил Петков са служебни и такива в границите на Продължаваме промяната. И постоянно сме били сътрудници, акцентира Бориславова. Тя разяснява и песента на сценаристите на Слави Трифонов.

По думите ѝ тя е била обект на ударите против нея като жена, а не като политик, тъй като съперниците им са в политическа отпадналост. " Има си открит законов ред, ще забележим какво ще реши съдът. Това не е първото дело против Телевизия 7/8, няма и да е първото извоювано дело ", безапелационна бе тя.

Бориславова съобщи още, че би трябвало да се дава образец, че без значение от офанзивите има по-важни неща от тях и щом имаш тим, с който да ги направиш - то офанзивите не са значими. Тя отбрани Политическа партия от нападките на Бойко Борисов.

" ГЕРБ се държат по този начин като че ли не знаят, че те са управлявали последните 12 години в България. Те се пробват да боравят с метода на страха - приказват за рецесия, за безпорядък, за съсипия. Ако погледнем цифрите - имаме 164 работни дни и успяхме да вдигнем пенсиите, успяхме да вкараме страната ни в позитивна ранглиста на Европейски Съюз. Убедена съм, че България се промени. Явяваме се обединени на тези избори, с цел да довършим дилемите, които сме си сложили. Ние сме тук, а не сме в страни, които се живее по-добре, тъй като имаме вяра, че спасението няма да пристигна извън ", безапелационна е Лена Бориславова.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР