Няма значение кой би бил премиер при вариант на правителство

...
Няма значение кой би бил премиер при вариант на правителство
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Няма значение кой ще е премиер, нито от кой мандат ще е правителството

Няма значение кой би бил министър председател при вид на държавно управление с необятно болшинство, какъвто оферират от ГЕРБ. Това съобщи Бойко Борисов по време на визитата му на  Пречиствателната станция под тепетата. Според него парламентаризмът ще вземе връх и обособените персони нямат значение.
Прочетете още
Бившият министър председател остава оптимист, че ще се образува държавно управление.

„ Какво значи не се харесваме, като не се харесваме – слагаме един лист, одобряваме го и тогава се разпускаме. Постъпваме отговорно. Ако се съгласят на предлагането, което направих – авансово да се подпишат какво има право да прави това държавно управление, ще ги поддържа, другояче няма повече да се „ цапаме ” с тях. Те тези хора не случиха на сътрудници – първо Слави Трифонов и неговите мафиоти, след това с Българска социалистическа партия се скараха, изгубиха и 200 000 гласоподаватели, остава им с Движение за права и свободи и Възраждане да създадат коалиция ”, сподели той.

Той е безапелационен, че единствено ексцентрично решение ще докара до излаз от рецесията и още веднъж похвали президентът.

„ Радев в тази ситуация постъпва доста умно, минимум тъй като успяхме да приемем значими закони, които оказват помощ на българите ”

Борисов разяснява и срещата с левицата през вчерашния ден.

„ Срещата с Българска социалистическа партия  премина доста добре, имат рационални оферти ”, сподели той.

Според него са основателни настояванията на протестиращите през днешния ден и би трябвало да бъдат увеличени заплатите в страната, а парите ще дойдат от стабилността на страната. Той уточни като добра обществена процедура – санирането на постройките, защото дава работа на десетки дребни компании, отваря работни места, облекчава семействата и икономисва огромно количество ток, което в резултат страната продава и печели от това.

Именно по тази причина по Плана за възобновяване незабавно би трябвало да се отвори нова стратегия за саниране, сподели още той.

Според Борисов няма логичност от Политическа партия да желаят смяна да бюджета, който действително те са внесли преди месец.

„ Финансов министър, който бюджетът му не може да устоя повече от месец би трябвало ли отново да е министър, Какво се промени в този момент, тъй като е предизборно и желаят да си купуват гласове? Добре, имат гласовете ни, с цел да отворим бюджета, само че всички водачи да се подпишат, че ще работим единствено върху това, което се отвори ”

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР