Няма задържани при специализираната операция в София. Това заяви главният

...
Няма задържани при специализираната операция в София. Това заяви главният
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР: Няма задържани при спецоперацията в София


Няма арестувани при профилираната интервенция в София. Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров пред публицисти във връзка акцията, която се организира късно нощес и през днешния ден сутринта в столицата.

Той не пожела да навлезе допълнително детайлности нито за хода на интервенцията, нито за оперативно-следствените дейности, нито за хората, против които са ориентирани те. 

По-рано през днешния ден съобщихме, че в прочут столичен ресторант се организира спецоперация на Министерство на вътрешните работи по предписание на прокуратурата. Около заведението и тази заран имаше засилено полицейско наличие. 

По непотвърдена информация акцията е ориентирана против Размиг Чакърян по прякор Ами, който от своя страна се свързва с убития в ЮАР преди седмица Красимир Каменов-Къро.

Източници на Българска национална телевизия настояват, че в действителност акцията е била ориентирана против различен настоящ воин от последните дни - Петьо Петров, по прякор Еврото, който имал офис в съседство до роесторанта. 

Пред Euronews Bulgaria шефът на заведението сподели, че акцията е била към 15 минути, полицията не е влизала в самото заведение, а просто е разпитала чиновниците за техните длъжности и имена.

" Под надзора на Районна прокуратура - София, изпълнявайки тяхното разпореждане, бяха осъществени процесуално-следствени дейности на няколко адреса ", сбит бе основният секретар на Министерство на вътрешните работи.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР