Няма връзка между това дали ние имаме някакви различния с

...
Няма връзка между това дали ние имаме някакви различния с
Коментари Харесай

Иванов: Третият мандат не съществува, за да може президентът да направи правителство по свой образ и подобие

Няма връзка сред това дали ние имаме някакви другия с президента и преценката на кого да бъде връчен третия мандат. Това сподели депутатът от „ “ Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския в коридорите на Народното събрание. 

Третият мандат не съществува в Конституцията, с цел да може президентът да направи държавно управление по собствен облик и сходство. А съществува, с цел да има страната държавно управление. От тази позиция не мисля, че едното има връзка с другото. Ние не търсим разлики и спор и не мисля, че разликите са такива, че да приказваме за неспособност да гледаме в една и съща посока за това, че страната би трябвало да се ръководи, уточни Иванов. 

Той още веднъж бе безапелационен, че от „ “ няма да поддържат първия мандат за сформиране на държавно управление. 

Иванов разяснява и изявлението на Кирил Петков, че няма да бъде препоръчано държавно управление в случай че хартиената бюлетина бъде върната. 

Право на мандатоносителя е да реши какво да прави. По-мъдро би било да се оценят всички аспекти на опцията да се осъществя вторият мандат и да не се затваря прозореца за този един факт. Колкото и той да оставя малко място да мислим, че е вероятен консенсус и здрав разсъдък, тъй като не го виждаме, уточни съпредседателят на „ “.

Относно изявленията от страна на ГЕРБ, че без „ “ ръководството ще е несигурно, Иванов изясни: Думите на ГЕРБ са криене зад нас, в сравнение с сериозен диалог. Да казваш, че ключът е в тях е опит да се крият зад нас, тъй като знаят по какъв начин да осъществят първия мандат. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР