Няма връзка между Продължаваме Промяната и компанията NEXO, заяви пред

...
Няма връзка между Продължаваме Промяната и компанията NEXO, заяви пред
Коментари Харесай

Асен Василев: Няма връзка между ПП и NEXO

Няма връзка сред " Продължаваме Промяната " и компанията NEXO, съобщи пред Българска национална телевизия съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Асен Василев.

По думите му, казусът в проблема е, че у нас няма регулация на този бизнес.

Според него, оповестената в немското издание    " Ди велт " публикация, основана в огромната си част върху изявленията с него и Кирил Петков, е „ самопризнание за България “. Според него, България е застанала с доста ясна позиция на страната на Украйна.

" Ако сега гледаме какво се случва в света, има 2 визии - едната визия е огромните страни, сферите на въздействие и всички други като васали. Аз не желая България да живее в подобен свят. Ние имаме друга визия, в която дребните страни, през Европейски Съюз, през интернационалните институции могат да си отстояват правата, има почтен развой това по какъв начин се случва и всяка страна сама дефинира по какъв начин да си подреди стопанската система, живота, какво да си купи. " – разяснява Василев.

Той съобщи, че от Политическа партия не са отишли през днешния ден на лидерската среща с Корнелия Нинова по отношение на третия мандат за сформиране на държавно управление, тъй като методът е бил всички да седнат на една маса и всички да се схванат. Василев добави, че от Политическа партия са щели да вземат участие в по-детайлни диалози, в случай че е имало желание за държавно управление на малцинството.

„ Ние няма да влезем в държавно управление с ГЕРБ и Движение за права и свободи “, съобщи той за следващ път.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР