Няма вероятност американецът Джарел Милър да се откаже от елиминационния

...
Няма вероятност американецът Джарел Милър да се откаже от елиминационния
Коментари Харесай

Кобрата: Щастлив съм да посрещна Голямото бебе в България! 


Няма възможност американецът Джарел Милър да се откаже от елиминационния мач с Кубрат Пулев, както направи британецът Дилиън Уайт. Боят би трябвало да дефинира наложителния кандидат за международната купа на Международната боксова федерация (IBF) в тежка категория, а търга за организирането му спечеликомпанията „Епик Спортс “ на Ивайло Гоцев.

Гоцев разкри, че е приказвал с промоутърите на Милър и те имат предпочитание да проведат дуела. Договорите към този момент се приготвят, а датата за провеждането му е 1 септември. Срещата ще е в София.

“В непрекъснат контакт съм с хората на Милър. Обсъждахме вид дуелът да е в Съединени американски щати, само че Милър към момента не е толкоз огромно име и спортните канали и боксовите мрежи в страната не са заинтригувани за отразяването му. Така че дуелът ще е в България на 1 септември. Червеният килим ще бъде обтегнат пред Милър и хората му в София и те ще усетят гостоприемството на българите и хубостта на тази страна“, съобщи Гоцев, представен от „Меридиан Мач“.

Самият Кубрат Пулев пък приветства американеца. Кобрата употребява профила си в Туитър, както и своя формален уебсайт, където написа: “Щастлив съм да посрещна Джарел Милър – Голямото бебе в България. Това ще бъде опция да създадем страховит мач посред ни пред невероятните боксови почитатели!“

varna24.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР