Няма умора българският Хълк. След като не впечатли журито в

...
Няма умора българският Хълк. След като не впечатли журито в
Коментари Харесай

Хълк става готвач

Няма отмалялост българският Хълк. След като не впечатли журито в " България търси гений " с трошенето на дини и пъпеши с ръце, 31-годишният Щерю Иванчев от Пещера запретва ръкави и ще се опитва в кулинарното риалити " Мастършеф ".

Новината разгласи пред " България Днес " самият Щерчо, както е прочут в родния си град охранителят на локален винпром и обожател на екшън героя Хълк.

" Не единствено ще вземам участие, само че считам и да печеля. Ще взема акъла на журито с яйца в облак. Това е нов бръндж тренд. Слага се сол, черен пипер, пармезан, чушки и две яйца. На сребърния ми ланец ще сложа специфичен медальон с логото на предаването ", показа пред вестника Щерю-Хълк, който към този момент си е татуирал както логото и надписа на " България търси гений ", по този начин и това на " Мастършеф " за спомен.

Щерчо всеки ден ден готви у дома и тества нови предписания от своя любим - Андре Токев. Дори снима готвенето и разгласява видеа в собствен блог в Ютюб. Каналът е нарекъл Щерчо Стивън Сегал, тъй като това е обичаният му артист.

" И този път в шоуто ще бъда в ролята на Стивън Сегал. Ще си пусна коса да заприличам още повече на него. Мечтая да стана добър кулинар. Пътят е дълъг, само че си коства. Имам още доста да изучавам, само че никой не се е родил теоретичен ", безапелационен бе още Щерю.

Това ще бъде втори опит на Хълк да покори кулинарното предаване. В предходния сезон на шоуто пещерският зелник на охранителя залепна за формата за кекс, в която бе сложена. В него шоуменът готвач бе поставил праз лук и кайма. Въпреки напъните му зелникът се появи в не изключително добра форма пред журито. Пещерецът получи два негативни отговора от Силвена Роу и Андре Токев, и един позитивен от Петър Михалчев.

" Имаш дарба да готвиш, само че би трябвало да го направиш малко по-изискано. Готви си и след някоя година отново ще се забележим ", окуражи го Роу, която още веднъж ще има опцията да прави оценка кулинарните му заложби.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР