Няма троен убиец във Варна, който да е на свобода,

...
Няма троен убиец във Варна, който да е на свобода,
Коментари Харесай

Гл. секретар на МВР: Няма троен убиец на свобода във Варна! Има двойно убийство и самоубийство

" Няма троен палач във Варна, който да е на независимост ", това изрично съобщи гл. секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов. Той добави, че от Министерство на вътрешните работи имат основателна причина да не разгласяват детайлности към трите натрупа, открити през вчерашния ден в апартамент във Варна.

Междувременно обаче той открехна леко завесата, като уточни, че става дума за две убийства и самоубийство. Все още няма публична информация кой е причинителят.

" Колегите работят доста интензивно, тъй че чакам скоро да дадат повече информация ", добави той.

Според неофициални данни 40-годишният някогашен рейнджър Димитър Големанов е прострелял 23-годишната си някогашна другарка Диляна и 41-годишния швед в жилището на ул. " Македония " във Варна. Сигналът за пукотевица е подаден в 10.15 ч. през вчерашния ден заран. Пристигналите на място служители на реда разкрили трите натрупа, както и цялостен военен боеприпас - автомат, два преправени в бойни газови револвера и един военен револвер със заличени номера.

Приятелката на чужденеца споделя през вчерашния ден, че Диляна се е криела от Димитър, тъй като се разделила с него.

По непотвърдена информация в жилището секунди преди стрелбата е имало още едно момиче, което е съумяло да скочи през прозореца и е било отведено от екип на Спешна помощ.

Оръжието, с което е осъществено закононарушението, е картечен револвер. Засега от Министерство на вътрешните работи не оповестяват модела му, само че най-популярното оръжие от този вид са чешките CZ Scorpion. С оръжие от този модел и марка бе погубен предприемачът Петър Христов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР