Няма термин „военно-логистична поддръжка“, не зная какво става с премиера,

...
Няма термин „военно-логистична поддръжка“, не зная какво става с премиера,
Коментари Харесай

Експерт поправи Петков: Няма термин „военно-логистична поддръжка“

Няма термин „ военно-логистична поддръжка “, не зная какво става с премиера, разяснява пред БНР проф. Румен Кънчев, специалист по интернационална сигурност и геополитика и някогашен заместник-министър на защитата.

„ Няма подобен термин в интернационалните връзки, във военните връзки, в сигурността. Той е младеж, не се е занимавал с тези въпроси, пристигна му на главата изведнъж. Те се готвеха да вземат решение други проблеми, където са експерти, а идват проблеми, които са извънредно не за тяхното равнище на подготвеност “, безапелационен е проф. Кънчев. Той акцентира, че ръководещите „ момчета “ нямат компетентността да водят страната в такава тежка обстановка.

„ Премиерът прави непрестанно неточности и те са или тъй като е незапознат, или тъй като към него няма съветници, които да могат по тази тематика да го брифират, той да бъде постоянно в течение. Защото нещата са доста съществени към този момент. Не са толкоз елементарни, както в случай че четем книга за война “ “, счита проф. Кънчев.

По думите му не може да се чака радикална смяна на обстановката в Украйна със почналите договаряния. „ Поне ще си отдъхнат двете страни, основно украинците, от тази война за няколко часа “, счита специалистът.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР